szerda, május 03, 2006

Amit szabad Jupiternek...

Olvasom mindenfelé a dícséreteket, hogy mennyivel jobb a MacOS, meg milyen jópofa reklámokat tud az Apple milyen kevés pénzből (valszeg azért ennek a hat spotnak az árából meglenne a kocsim hitellezárása, meg a következő kocsim garázzsal és kertes házzal hozzá...).

A mac-próféták általában egekig magasztalják, hogy milyen frankó alkalmazáskészletet kapnak alapból egy MAC-hez, míg egy nyamvadt Windows-hoz nem jár lufasz sem...

Khm... Akkor, amikor már azért is piszkálnak, mert egy állítható paraméternek alapértelemezett értéke hazafelé mutat...? Ami funkció egyébként -igaz nem ennyire kiemelve- már az előző verziókban is volt, ráadásul egyszerűen állítható, én spec használom az IE7 bétát, ami a guglin keres alapból... ( Az MSN Search-ön még egy keresést nem csináltam, kényszerből sem, nemhogy önként... ). Az MS-t beperlik mindenért, ami a Windows része és használható funkció-szintet ér el, míg a MAC szférában annyira azért ez nem divat.

Döntsük már el azért, hogy most miért fikázunk... Mert füstszürősset kaptunk, vagy mert nem füstszűrősset...?

Ah, az anyja valagát, megint nincs rajta sapka!

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Szerintem is idétlen a felhajtás. Viszont, ha már itt vagyunk: a "Mac" a helyes írásmód, mivel ez itt nem rövidítés (a MAC is értelmes, de mást jelent). Köszi a maces társadalom nevében! ;)

17:07  

Megjegyzés küldése

<< Home