csütörtök, március 09, 2006

Exchange alternatív e-mail cim feladóként

A Technetklubos listán szinte hetente jön elő a kérdés, hogy hogyan lehet kiválasztani küldéskor, hogy a felhasználó mely e-mail címéről menjen ki a levél... Ilyenkor vagy Gömöri Zoli maga, vagy valaki más (ma pl én...) a kérdezőt Zoli oldalára irányítja, ahol ehhez van egy SMTP sink, ami használható erre a célra...
Nem tudom, csak nekem tünik úgy, hogy ha már egyszer ezer éve lehet a szerencsétlen júzernek kismillió e-mail címe az Exchange accountjához, akkor talán már ezer éve (vagy legalább ötszáz...) illett volna kifejleszteni a hiperszuper kliensprogramba egy egyszerű szines kis bigyuszt, amivel a szerencsétlenje ki is használhatja eme remek lehetőséget... ?
Vagy talán elvitte a teljes fejlesztési időt, hogy televágják az egész Office-t három Roxfordnyi varázslóval, amitől aztán pl az ezer éve még háromkattintásos körlevélkészítő mára szinte használatatlan böszmévé nőlt...?

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Najó, de az első hasznos és olcsó, a második tök haszontalan (így) és kurva drága. Tegyük fel, hogy te abból élsz, hogy fejlesztéseket irányítasz, fogadsz be, rendelsz meg, stb.

Melyiket választanád? :-)

ps.: mindkettőt nem ér, húzni is kellett valamit, hogy mutasd, milyen racionális vagy, a komolytalan fejlesztéseket meg sem rendeled :-))

12:56  

Megjegyzés küldése

<< Home