hétfő, március 07, 2005

Jancsika kámbek...

Áve mindenkinek...

A héten lejárt a szabad élet, ismét jön a szobafogság... No nem sokáig, mert jövő héttől ismét lógunk egy kicsit, elmegyünk Fóti Marci programozórendszergazda képzőjére... Megirigyeltük SzkriptingSzabi ((C) Varánusz) csodaszkriptjeit, majd mi is jól megtanuljuk, hogy kell... Igaz, az előrejelzések szerint nem lesz több időnk a jövőben sem szkripteket írni, de legalább a tudat éltetni fog, hogy értünk hozzá... (még mielőtt megszól valaki, nem királyi többes, Szita kolléga is jön...)

De előtte még egy irodai hét, éves értékeléssel (csak nem vágnak ki...), meg egy hosszú hétvége kevés pihenéssel, sok munkával (40 négyzetméter burkoló lerakása a konyhában és az előtérben, meg egy kis festés...), és az informatikai segédmunkámért hálából járó erdélyi szilvapálinka hathatós megsemmisítésével...

2 Comments:

Blogger JoeP said...

Jól sejted... minden aspektusát.
Egyrészt a tanfolyam jó, én már ősszel átestem rajta. (Emiatt az ajánlás miatt fog menni most az egyik közvetlen kollégám is.)
Viszont az is igaz, hogy csak elindulásra jó - ha _rögtön_ utána nem szánsz egy kis időt az újdonságok rögzítésére, a szkriptelési készség fejlesztésére, akkor nem sokat nyersz vele. (Én pont így jártam. Emiatt az Exchange-s kinlódás miatt nincs időm elmélyedni benne.)

10:40  
Blogger Varánusz said...

Jani, Józsi, a témát mindenképpen beszéljük át a köv. inetpubon. Évek óta szemezek a scriptinggel, de csak Szabi blogjának olvasásáig jutottam :)

Az meg, hogy a kolhoz [(C) Jani] kifizesse a 2 kilót, vagy elengedjenek egy hétre... az szovjet népmesei elemekben erősen bővelkedő fikció.

09:58  

Megjegyzés küldése

<< Home