szerda, május 10, 2006

Atomerőművet minden íróasztalra!!!

Elismerem, hogy a másfél éves irodai P4/2,66 GHz-es ócskavasam a maga 1GB memóriával már a "hozzáértők előtt ne mesélj róla" kategóriába tartozik... De akkor is meglepve láttam ezt a videót...
Nekem ehhez fogható sebességet még csak megközelítenem sem sikerült az Office 12 Beta-val... Ezek szerint vagy trükkfilm a fele, vagy Redmondban atomerőművi teljesítmény dohog minden íróasztalon.
Itt az új feladat, bent meghirdetjük az Atomerőművet minden dolgozónak! projektet. Bár nálunk a földi halandók még Office 2000-et használnak... Nem azért, mert nincs jobb, hanem mert valakinek át kellene írnia egy makrót valahol a front office rendszerben... (egyébként meg Office 24-ben is ugyanúgy Enterrel állítják majd be a sortávot és szóközzel tabulálnak, mint most).
Sebaj, Kollega, egyszer majd kap hivatalosan Infopath-t is, meg új Office-t is... Jövőre talán felnövünk az XP verzióhoz...
Ja, a videóhoz innen jutottam... Ide meg egy mai Technet Webcastról, ami a PowerShell és az Exchange 12 kapcsolatáról szólt... Jó volt.

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Hmm ... nekem a "Play Video"-ra a nagy büdös semmi történik, ha új ablakban hozom be akkor meg "Die Seite kann nicht angezeigt werden" .... osztjóvan :-)

09:26  

Megjegyzés küldése

<< Home