csütörtök, december 08, 2005

Szép napra szép este

Mivel Fisherék még nem értek ide (hiába na, 2x 73 GB SCSI vinyó nincs raktáron, senki nem használ ilyent - mondjuk nálunk is lehetne a szekrényben...), a mai nap a telefonoktól eltekintve tök nyugis volt... Sőt, 2-kor majdnem mindenkit hazaengedtek, így onnantól telefonok sem voltak...
Most bepótlom az utikalauzt (itt is megvan a gépemen), majd hétkor lelépünk Pantel-paraszolvenciaként varázslómesét nézni a MOM-parkba... (Harripotter és a lónak a pucolója vagy mi...)
Viszont a Pascal házim még mindig nincs kész, pedig holnap kettőkor le kellene adni... Valami ötletet kitalálok addig... Mondjuk hdd raktárkészlet-nyilvántartó IBM szerverekhez...? Egyébként kicsit röhejnek tartom, 2005-ben felsőfokú tanintézményben az Informatika alapjai tantárgy alatt 5.5-ös Turbo Pascal programozást értenek.
Bámulatos, hol tart ma a tudomány. Meséld csak el, hogy lehet bárányvesével földrengést megelőzni...

3 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Én védem Pascal. Ha 5.5 megy kívülről, utána olvasni szinte minden kódot egyszerű, programozni bármilyen nyelven meg csak egy kis átnevelés. BAXi

20:48  
Blogger BB said...

Egyetértek JoeP-pel... Önmagában a Pascal alpvető algoritmizáló-készség kifejlesztésére jó... De már holt tudás, nem sok mindenre használhatod. Legyen inkább C++, azzal többre menne a paciens.

09:20  
Blogger Varánusz said...

Most miért? Jómagam 92-95 viszonylatában látogattam a fenti műintézményt és mi a TP6-ot utilizáltuk.

11:19  

Megjegyzés küldése

<< Home